Hurrá nyaralunk-irány Vir-sziget!

Blog a horvát szigetről.

Nyaralás -A hazetérés
Nyaralás -A hazetérés

Hazatérés

5 óra helyett természetesen elaludtunk és 6-ra kaptuk össze magunkat. Lent a parton vártunk meg mindenkit, míg elkészül, és egyszerre indultunk haza a barátainkkal. Még egy utolsó hajnali kép és indulás.

1691243395581.jpg

Általában mindig hajnalban indulunk el, így megelőzzük a nagy forgalmat, ami most is sikerült. 14 órára már majdnem otthon voltunk Vácon.

Rengeteg képet, videót készítettem, szinte mindent megtettünk, amit szerettünk volna. A második nagy ...

Nyaralás 12. nap
Nyaralás 12. nap

12. nap

Az utolsó nap

 

Már ott lógott a levegőben a holnapi hazaindulás bánata.

Már nem vágytunk másra, csak egy kis pancsira a napon, ittuk magunkba a tenger és a sziget látványát. Fantasztikus napokat tudhattunk magunk mögött, minden a terv szerint alakult. Nem minden nyaralás ilyen, de mindig próbáljuk kihozni mindenből a maxmimumot, a programokat mindig az időjáráshoz alakítjuk. A hajóutak egyedül a viszonylag fixek, mivel előre le kell foglalni a ...

Nyaralás 11. nap -Kisebb kirándulás a szigeten
Nyaralás 11. nap -Kisebb kirándulás a szigeten

11. nap

Világító torony és a Vörös sziklák.

1689498262277_1.jpg

Egész délelőtt be volt borulva, így nem fürödtünk, csak a parton henyéltünk, beszélgettünk. Páran elmentek halashoz, esti halsütögetésre, nekünk nem kellett, mert rengeteg kajánk volt még. 

Délután kicsit felszakadoztak a felhők, így én forszíroztam, hogy menjünk a kedvenc helyemre sznorkelezni:  a világító toronyhoz. Sajnos azt kerítés védi, nem lehet bemenni, nyaralót alakítottak ki benne, de ...

Nyaralás 10.nap
Nyaralás 10.nap

10.nap

Hajnali rutin után kihajóztunk, mert a víz olyan volt mint a tükör, de se hal, se horgász, senki sehol se, úgyhogy gyorsan vissza is mentünk a partra. Útközben felfigyeltem a parton félkör alakú kőrakásokra, amik a tenger felől voltak nyitottak. Először nem értettem a célját és funkcióját, de aztán megláttam a miértjét. A nudista strand volt, amolyan paravánul szolgálnak a kőrakások. 

Nagyon meleg volt egész nap, így senkinek semmihez nem volt ...

Hurrá nyaralunk-irány Vir-sziget!

Irány Vir-sziget. Tippek, trükkök, élménybeszámolók a horvát szigetről.

Friss topikok

süti beállítások módosítása